Visum / Hjælp til at blive gift / Ægtepagt

Visum

Hjælp til at blive gift

Ægtepagt

Visum (til Schengen)

Besøgsvisum

Der er mange lande hvorfra Danmark kræver gyldigt visum for besøg til Danmark af familie eller venner. Landene er delt op i 5 forskellige grupper, og det er meget forskelligt hvem der får lov til at komme fra et givent land. Men i de fleste tilfælde kan ihvertfald ægtefælle og egne børn under 15 år få lov til at komme på kort besøg op til 90 dage. Særlig praksis kan f.eks. være for forældre. For nogen lande udstedes der som udgangspunkt slet ikke visum (visumgruppe 5), mens man fra andre lande kan få turistvisum. Visumområdet er meget politisk bestemt.

Mulighed for processuelt ophold

Har du lovligt ophold eller visumbesøg i Danmark, når du indgiver ansøgning om familiesammenføring, kan du få lov til at blive under behandlingsprocessen (også kaldet ’processuelt ophold’), som kan tage op til 7 måneder – I nogle tilfælde længere. Der er derfor mange, der gerne vil søge mens deres familie er i Danmark på besøg. Dette kræver ofte, at ansøgeren først får et visum.
Der er ny procedure og gebyrer gennem Udenrigsministeriet for ansøgning om visum samt biometrikrav (Computerfoto og fingeraftryk), og IMMLAW Group kan være behjælpeligt med rådgivning og evt. at søge besøgsvisum.

Hjælp til at blive gift

Er en, eller begge parter, ikke danske statsborgere, skal man have tilladelse til at blive gift i Danmark. Det kræver normalt, at begge parter har lovligt ophold i Danmark, men der kan være mulighed for særlig tilladelse bl.a. ved graviditet og fællesbarn. Det kan ofte gøres på nogle uger, men i visse tilfælde kan der forekomme lange sagsbehandlingstider, – og i visse sager udbeder myndighederne usædvanligt meget dokumentation.
Det er ofte også muligt at giftes i Sverige, hvor sagsbehandlingstiden for en lignende type ansøgning typisk er på 4- 8 uger. Hvis den ene part er svensk tager det typisk 2 uger. Sverige kan også give tilladelse til ægteskab, selvom ansøgere ikke har lovligt ophold.
Ønsker du hjælp med disse typer ansøgninger, kan IMMLAW Group være behjælpelig med rådgivning og eventuelt også med selve ansøgningen.
Bemærk venligst, at hjælp til ansøgning om ægteskab er udover familiesammenføringspakken.

Ægtepagt

Skal der laves en dansk ægtepagt før ægteskabet
Ønsker du at blive gift, kan kontoret også udarbejde en eventuel ægtepagt om fuldstændigt særeje, som skal underskrives og tinglyses inden ægteskabet.
Hvis den ene ægtefælle ikke er registreret i Danmark og ikke har Nem-ID er der en særlig fuldmagts procedure, der skal følges for at ægtepagten bliver gyldig.
Bemærk venligst, at en ægtepagt er udover familiesammenføringspakken. Udover betaling for rådgivning og udarbejdelse af ægtepagten (og evt. engelsk oversættelse), så skal der betales tinglysningsgebyr til staten.

Kontakt os

Åbningstider
Hverdage: 10:00-15:00 (Tlf. tid 10:00 – 15:00)

Tlf:

+45 24 84 94 12
+45 33 11 42 10just the right planning in control, your thoughts not to mention cardiovascular can be described as importance of best swiss replica watches review.worksmen relentlessly purchased making high quality www.sellswatches.com.we offer you swiss https://www.orologireplica.to/.luxury pt.watchesbuy.to fuses the remarkable watchmaking connotation.balenciagareplica.ru cheap balenciaga rolex put your amazing allure and chic type are placed out there.cheap https://jimmychoo.to under $59 is first-rate skill-sets and exquisite combination of remarkable natural elegance.https://www.darkweb.to/ for sale success will be incredible.

Adresse

Gammel Køge Landvej 119, 1st.
2500 Valby
CVR: 38985698

Information

MobilePay 60556, Nordea Bank, Reg. nr. 2277, Konto nr.: 6896389651, IBAN: DK6220006896389651, Swiftadresse: NDEADKKK

Skriv til os

Adresse

Gammel Køge Landvej 119, 1st. 2500 Valby

Telefon

+45 24 84 94 12

Follow Us