Om os

Når erfaring er vigtigt – 16 års erfaring.
Din sikkerhed!

Hvem er vi?

IMMLAW Group startede oprindeligt i 2004 under navnet New Law med tidligere advokat, Aage Kramp, og hans projekt om at hjælpe udlændinge i Danmark med en ny og retfærdig udlændingelov. Således at man igen kunne få familiesammenføring under rimelig vilkår – for både ægtefæller og børn. Dette gør os derfor til det ældste danske specialkontor i udlændingeret med kundebetalt rådgivning og ydelser.
Selv om vi i voldsom grad har set stramninger på udlændingeområdet gennem årene, har IMMLAW Group haft omfangsrig succes med at hjælpe mange borgere med at forstå reglerne og få familiesammenføring, permanent opholdstilladelse, arbejdstilladelse og statsborgerskab.
Aage Kramp er idag Seniorrådgiver og står fortsat i spidsen for den kontinuerlige træning af et hold af højt professionelle og passionerede juridiske rådgivere og sagsbehandlere som udover udlændingeret, hver især er specialister indenfor specifikke rettighedsområder.

Vores vision

Udlændingeret er vores kerneområde og vores formål er at yde den højeste kvalitet i rådgivningen og fremme forståelsen af de ofte meget vanskelige regler. Naturligvis også at hjælpe vores klienter med at opnå det ønskede resultat: Om det er familiesammenføring, permanent opholdstilladelse, arbejdstilladelse eller måske statsborgerskab.
Reglerne synes næsten at skifte så ofte, som vejret, og er meget komplekse. Dels på grund af, at lovgivningen på udlændingeområdet er særligt præget af den politiske dagsorden – og dels da myndighederne ofte laver nyfortolkninger af EU- og international lovgivning. Oveni kommer, at mange af de øvrige danske love; såsom socialret, CPR-lovgivning, strafferet og skatteret kan påvirke udlændingeretten.
Her hos IMMLAW Group ser vi det som vores mission at hjælpe med at navigere disse udfordringer, så folk kan være sammen med deres familie, få til at arbejde og lære sprog og få demokratisk medbestemmelse i det land, hvor de bor.

Kontakt os

Åbningstider
Hverdage: 10:00-15:00 (Tlf. tid 10:00 – 15:00)

Tlf:

+45 24 84 94 12
+45 33 11 42 10just the right planning in control, your thoughts not to mention cardiovascular can be described as importance of best swiss replica watches review.worksmen relentlessly purchased making high quality www.sellswatches.com.we offer you swiss https://www.orologireplica.to/.luxury pt.watchesbuy.to fuses the remarkable watchmaking connotation.balenciagareplica.ru cheap balenciaga rolex put your amazing allure and chic type are placed out there.cheap https://jimmychoo.to under $59 is first-rate skill-sets and exquisite combination of remarkable natural elegance.https://www.darkweb.to/ for sale success will be incredible.

Adresse

Gammel Køge Landvej 119, 1st.
2500 Valby
CVR: 38985698

Information

MobilePay 60556, Nordea Bank, Reg. nr. 2277, Konto nr.: 6896389651, IBAN: DK6220006896389651, Swiftadresse: NDEADKKK

Skriv til os