Permanent opholdstilladelse

Danske Regler

EU-regler

Permanent opholdstilladelse – Danske Regler

Området er yderligere kompliceret af de mange ændringer og stramninger, gennemsnitlig et om året, – og at der ofte lovgives med tilbagevirkende kraft. F.eks. nu at kun fuldtidsarbejde (120 timer om måneden eller mere) tæller frem til permanent opholdstilladelse, mens arbejde på deltid, studier, og selv lønnet arbejde som elev eller i lære, ikke længere tæller med (ansøgere under 19 år undtaget). Har en del af ens indtægt været som selvstændig, er der desuden særlig store vanskeligheder med dokumentationen og for arbejdstagere, kan du opleve at arbejdsgivere har lavet indberetningsfejl hos SKAT.

Der kan tilmed være fejl i kommunernes folkeregistrering, så det ikke ser ud som om du har 4 eller 8 års uafbrudt ophold. Du må heller ikke have modtaget hjælp efter lov om aktiv socialpolitik, og har man alligevel fået lidt hjælp, er man blokeret fra at søge permanent opholdstilladelse i 4 år.
Der er således nok af problemer at tage fat på, og som der bør kontrolleres samt forberedes inden ansøgningen . Vi er specialister i vurdering af muligheden for permanent opholdstilladelse og hvad der skal gøres for at forberede sig bedst muligt efter de strenge danske regler. Regler som har ændret sig ikke mindre end 10 gange på 14 år.
Særligt vedrørende 18-19 årige
Der er særlige gunstige regler for unge, der vil bruge 18-19 års reglen forudsat, at du søger før du fylder 19 år. Unge, der benytter sig af denne regel kan fravige kravet om 3½ års arbejde de seneste 4 år, da dette kan erstattes med uafbrudt skolegang samt bestået danskprøverne i 9. klasse med et samlede gennemsnit på 02. Reglen kræver ophold i Danmark i mindst 8 år.
Vedrørende permanent opholdstilladelse efter EU-reglerne
Nogle helt andre, og langt mere fair regler for at få permanent opholdstilladelse er gældende for EU-borgere og borgere, der afleder deres rettigheder efter en EU-borger. -> Permanent opholdstilladelse efter EU-reglerne

Relaterede ydelser ->

  • Dansk statsborgerskab
  • Registrering

Permanent opholdstilladelse – EU-regler

Ansøgning om statsborgerskab

Hvis du har opholdstilladelse i Danmark efter EU-reglerne, kan du få permanent opholdstilladelse efter kun fem år, og uden de mange krav som Danmark stiller. Når du får permanent gennem EU-regler har du mulighed for at opholde dig ude af Danmark op til to år uden at miste din opholdsret.

For at bruge EU-reglerne kræver det, at du benytter din ret til fri bevægelighed. EU-familiesammenførte har en afledt ret af EU-borgeren. Derfor kan den familiesammenførte ægtefælle også bruge EU-reglerne, selv om de er statsborgere i et tredje verdensland og børn op til 21 år har en automatisk ret til familiesammenføring i kæmpe kontrast til den danske børnefjendtlige politik.
Har du mulighed for at vælge mellem de danske eller EU-regler, når du søger familiesammenføring kan det derfor også være vigtigt at få professionel rådgivning!

Relaterede ydelser ->

  • Dansk statsborgerskab
  • Registrering

Kontakt os

Åbningstider
Hverdage: 10:00-15:00 (Tlf. tid 10:00 – 15:00)

Tlf:

+45 24 84 94 12
+45 33 11 42 10just the right planning in control, your thoughts not to mention cardiovascular can be described as importance of best swiss replica watches review.worksmen relentlessly purchased making high quality www.sellswatches.com.we offer you swiss https://www.orologireplica.to/.luxury pt.watchesbuy.to fuses the remarkable watchmaking connotation.balenciagareplica.ru cheap balenciaga rolex put your amazing allure and chic type are placed out there.cheap https://jimmychoo.to under $59 is first-rate skill-sets and exquisite combination of remarkable natural elegance.https://www.darkweb.to/ for sale success will be incredible.

Adresse

Gammel Køge Landvej 119, 1st.
2500 Valby
CVR: 38985698

Information

MobilePay 60556, Nordea Bank, Reg. nr. 2277, Konto nr.: 6896389651, IBAN: DK6220006896389651, Swiftadresse: NDEADKKK

Skriv til os

Adresse

Gammel Køge Landvej 119, 1st. 2500 Valby

Telefon

+45 24 84 94 12

Follow Us